Saturday, June 11, 2011

BREAK IT CAMP (14 - 16 MAY 2011) DI SEKAKAP, MERSING

Fuh, dah lama gile xupdate blog ni.. haha.. just one to share with u all dengan camping yg kami pergi.. kem ni adalah di bawah anjuran PTA UTHM yg dijalankan selama 3 hari 2 malam.. Banyak aktiviti menarik yg kami jalankan, tapi xsemua yg boleh dibuat atas masalah2 tertentu.. the conclusion is, BEST!! ;) antara gambar2 yang sempat di snap oleh beberapa photographer :

singgah breakfast di Jentayu sebelum bertolak

leader kem : en. firdaus

L.O.V.E  ;)


I love You wahai tiang.. hahaha



antara yg terlibat dlm aturcara program

kawad

mat rempit (hanya lakonan) ;)

eh! don't touch me! haha

peace!

sempat panjat pokok amik buah pelam.. ;)

like this pic so much! ;)

Group 1

Group 2

Group 3

senaman pagi

jurulatih yg terlibat


snap di pantai


naik trak askar sebelum masuk hutan..





anyam ketupat

pakar anyam ;)


salah sorang photographer


snap sebelum pulang ;)


Aktiviti :
-flying fox
-abseling
-jungle treking
-berkayak
-BBQ
-kotak beracun
-dan lain-lain...

memang best.. rase macam nak pegi lagi.. banyak lagi pic yg disnap, tapi xdapat nk upload semua.. thanks to u all yang terlibat.. ;)



2 comments:

  1. Assalamualaikum...sy nak wat satu krsus di Sekakap...boleh tak bagi laman web yg boleh bagi info pasal tmpat anda ber-kemping nih..thanx ^^

    ReplyDelete
  2. sory lambat reply.. time sy pegi camping ni xde refer pd mana2 website pn.. just org lain yg arrange kn.. nnt kalo sy dpt no contact org yg berkenaan, sy inform k.. tq.. ;)

    ReplyDelete