Sunday, April 11, 2010

BBQ BERSAMA BEBUDAK KELAS MECHY-BDD ( MAC 2010 )

Dengan makanan yg byk dan sedap, of cosla seronok.. haha.. BBQ ni wat dekat rumah salah seorang budak klas kami, Encik Fazli.. hehe.. banyak gila makanan, dan masing-masing mainkan peranan dengan membakar apa yg patut, potong buah-buahan, sediakan air dan pencuci mulut, dan basuh pinggan mangkuk.. memang meriah.. yang bestnya, sebelum balik, ade jugak simple akustik show dari diorang.. walaupun agak main-main, tapi sgt happening.. xtau nak cerita banyak pasal ni, just leh tgk gambarannye drp pic2 yg sempat disnap.. thanks a lot to tuan rumah kita, Fazli... ;)

dah macam candle light dinner.. ;)

menunggu....


jampi apakah itu??

ayam sebelum dibakar



sempat lepak tgk bola.. ;)

nyum3!

ketua kami, Hamdan  ;)



sesi memotong buah..



sesi membakar..




bakar satay dengan senyuman ;)



wajah xsabar nak makan.. haha!

camni cara2 nk potong buah yee.. ;) 


tukang basuh pinggan ;)


akustik show ;)
ahli wanita yang hadir ( edited pic by ayue )
ahli jejaka yang hadir  ( edited pic by ayue )
ni la tuan rumah kita.. TQ Fazli! ;)

Nanti kite wat makan2 lagi ok.. hehehe 

No comments:

Post a Comment