Monday, May 10, 2010

BTN 2010 di Sg. Udang, MELAKA ( 2 - 5 APRIL 2010 )


Hai...

Punya lama program ni, baru nak upload.. haha! Truk tol.. Sory ye kwn2.. hehe... Program ni merupakan program BIROTATANEGARA yg telah diadakan pd 2 hingga 5 April 2010 di bawah pengurusan UTHM jgk.. Memang best.. Rase mcm xpuas lagi nak duduk sana lama2.. haha.. Tempat tu adalah Pusat Pertanian.. Byk binatang, buah-buahan.. Dah mcm zoo pn ada.. Saya pergi dengan kawan2 skelas saya.. Enjoy! Leh kenal2 dgn student yg lain2 yg sempoi2 blaka.. Mcm2 aktiviti ade.. Tringat msa kecik2 dulu.. Duk main tutup mata nak cari pegawai yg berkaitan.. haha... Mmg best lar! Ni la gambar2 yg sempat saya amik.. Just want to share with u all... ;-)



with my classmates


smile! ;-)

Lectrer yg byk berjasa kpd kami dlm subjek Kenegaraan.. tp dia xdpt follow time ni.. hukhuk

posing sebelum berangkat

dgr ceramah dlm surau, tapi still sempat posing  ;-)


miss u all geng!

posing slps lunch.. haha!





satu-satunya jurulatih perempuan kami yg terlibat

mr. unta yg sangat gatal

mrs. unta yg sgt sporting


amik ko... bapak besar telur brg unta ni.. ;-)

brehat kt pondok







like this pic! kredit to syikin, shu & farhah  ;-)



dah mcm perarakan ape je.. haha!


with salah sorg jurulatih kami (pkai topi)


dah mcm pokok sakura

buah peace yg segar gila.. tp xdpt nk mkn.. hukhuk

saja suka2 snap pic ni..

pemandangan dari ats bukit

sebelum brangkat pulang

geng group saya yg sporting2 blaka  ;-)




Ade lg yg lain, tp xmuat lak nak upload semua.. Saya just upload pic yg nmpk happening je.. ;-)

2 comments:

  1. hehehe..
    pndai gak ea princess abg sorg nie wat blog..
    chayok2!!
    tmbah la lg pape yg ptot..
    bg gmpak ckit..
    =D

    ReplyDelete
  2. haha! ngarut tol... ni atie duk suka2 mrapu je.. bkn ade pape pn.. nnti, kalo ade program pape lg, atie update lg le.. =p

    ReplyDelete