Monday, March 14, 2011

PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU-GURU SEKOLAH (PJJ) PADA 12 DAN 13 MAC 2011

---PART 1---

Hai,

Kat sini saya nak share sikit suasana semasa program yang dijalankan selama dua ari ni.. Semua yg mendaftar daripada cikgu2 skolah rendah & menengah yg nk sambung degree partime (PJJ).. Macam2 krenah jugakla cikgu2 ni berbanding student2 biasa yg mendaftar.. Huhu.. Penat jugakla nak melayan, tapi seronok.. Terutama dpt mknan free lebih.. Hehe... Dah mcm makan kenduri.. Dapat lak geng2 MPP yg sporting morting yg join uruskan program ni.. Guru yg mendaftar lebih kurang 900, majoritinya dari guru skolah rendah.. Sampai xckup borang dibuatnye... Ade jgk cikgu skolah yg kenal.. Walaupun dah bertahun tinggal zaman skolah, tapi diorg still xlupa.. Syg cikgu!! Saya nk share skit gamba2 yg sempat di'snap' di kala kebosanan tuk hilangkan penat.. Tapi xsemua gamba saya upload dlm ni coz byk sgt.. 
;-)

like this pic! ;-)
time to breakfast!
main photographer
semasa taklimat
kusyuk
break for lunch!
keletihan... kesiannnnn... hihi...
good! good!
like this pic, tapi background spoil lak.. ahakksss
sejoli... ;)
mkanan tuk VIP
erkk! sakit tekak lak.. ;)
GAMBA NI IHSAN DRP PORTAL RASMI MPP ;-)
big boss keletihan.. kredit to echam.. huhu
gamba senget or org yg senget?? huuhuh
NICE! hasil keje kami sblm blk ;-)











No comments:

Post a Comment