Thursday, February 24, 2011

DANGER

Just nk share story... Lokasi gambar ni kat G3.. Masa sy abis klas kat Lab CAE.. Memang killer la.. Kalau ade org parking keta bwh lampu ni, pastu tiba2 terjatuh, leh mati wooo... Seram lak rasanya.. Huhu.. Tapi kenapa pihak UTHM x amik kisah pasal ni? Nak kata xprasan langsung, ramai je guard2 yg meronda duk saman student.. Hmmm... musykil2.. Geram jgk ni.. Kalau nk 'menyaman' tuk 'pokaikan' student, leh je wat.. Tapi kalau nk jaga keselamatan dlm hal camni, xde lak nak amik kira.. Macam2.. 

sory, gambar xclear.. pkai enset je.. huhu



Dalam bulatan tu menunjukkan lampu yg hampir2 nak tercabut.. Wayar dah terkeluar, lampu tu lak dah terjuntai mcm tu.. Bayangkan kalau ade org kt bwh tu.. Then, tiba2 lampu tu jatuh.. Mcm mane??


 Peace!!   ;-)



1 comment:

  1. skrg still lg xde apa2 tindakan yg dibuat psl benda ni.. hmmm...

    ReplyDelete