Sunday, February 13, 2011

MISI BANTUAN BENCANA (BANJIR) KE PAGOH PADA 12 DAN 13 FEBRUARI

----PART 1----

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Kat sini saya upload semua gambar yang ada pada saya semasa program ni tuk di'share' dengan anda.. Ada jugak gambar yg saya amik dari kenalan lain..  Walaupun penat, tapi sangat enjoy dan menarik.. Banyak tempat2 yang kami pergi.. Tapi x semua tempat la.. Ada rumah yang teruk sgt lps banjir tu.. Sadis je tgk.. Macam2 pengalaman yang xleh lupakan masa program ni.. haha! Pasal peti aisla.. Pasal berebut makanan la.. Pasal naik lori ramai2.. Pasal sesat la.. Macam2 la... Klakar tol... Sapa2 yg nk download pic2 ni, klik je kt gmba k..  ;-)


Pelajar-pelajar yang terlibat dalam program ini





selepas lunch

posing bersama iQa


kelaparan

beramah mesra bersama salah seorang penduduk kampung

husin ada bakat.. haha

peace! tukang masak ni.. hehe

azizul azdwan & azizul mazuan

sama tapi x serupa.. hihi


serius 

time to breakfast!

peace!

muka excited.. -firdaus



ijoy

iley


walaupun letih, tapi sentiasa enjoy n happy!













sempat posing!



peng! peng! haha! kredit to ijoy!


pekebun bertauliah  ;-)

Thomas & Mike





time to lunch!


take 5 break!

hussssiiinnnnnnn,...... hahahaha! 

time to balik!!!

dah macam iklan biskut lak.. adoyai! ;-)





terserlah segala urat di tangan.. hihi

charlies angel malaysia????


jejaka malaya???

iley diapit jejaka malaya  ;-)


hampeh tol diorg bertiga ni!! ;-)
Ni la bos kami.. (latifi-baju oren)  ;-)
Geng suksis yang terlibat sama dengan kami
bersama wartawan Sinar dan org kuat program
gotong royong di masjid
aku terselit.. haha!
lori ni la yg mengangkut kami semasa bergerak dari satu tempat ke tempat lain  ;-)
Orang kuat program misi ni..

beramah mesra bersama adik2 ;)















.......to be continued........


Ade banyak lagi sebenarnya.. Tapi xleh nak upload semua.. Nantikan gambar2 dari program yang akan datang pulak k!! ;-)

1 comment:

  1. kpd sape2 yg xde dlm gmba2 ni, sy mintak maaf ek.. coz xsempat nk tgkap byk2.. huhu

    ReplyDelete