Friday, February 18, 2011

MAJLIS AMANAT TAHUN BARU 2011 (17 FEB 2011)

Hai,


Majlis amanat ni pd awalnya start kul 9 kt DTII.. Tapi, biasala.. janji melayu, start lambat jugak... hihi.. Sepatutnya amanat ni disampaikan oleh Y.Bhg. Prof.Ir.Dr. Amir Hashim Bin. Mohd Kassim.. Tapi, apakan daya, empunya badan sendiri xdpt hadir.. adoyai... Student pn xsume yg hadir.. Sebab ade yg g klas, ade yg g test.. Yg selebihnya tu, phm2 je la.. hihi.. Malam tu kira okla.. xdela bosan sgt.. Yg menarik perhatian, UTHM ada menjemput dua org wakil student yg sedang menuntunt di Mesir utk berkongsi pengalaman revolusi Mesir yg dah kecoh dlm berita skrg ni.. Kesian jgk kt diorg msa kt sana.. Tapi, nasib baik xde pape yg jadi kt diorg... Aishh.. Macam2 hal la dunia skrg ni.. Mlm tu jgk dah diumumkan calon2 yg terlibat dlm pilihanraya.. Mcm2 gaya diorg tunjuk.. haha! Cayala....   



nabilah & hafizah

alin & iley

sempat lagi study tu.. huhu,.. semangat UTHM ni..


xdpt tgkap depan2, tgkp kt screen pn jadila  ;-)

salah seorang penuntut di universiti mesir


penghulu TSN & KKTU

sempat posing m'hilangkan boring..  ;-)

Hope pasni segala program atau majlis yg nak dijalankan perlulah menepati masa dan ada pengurusan yg betul.. Cthnya, biarla timing yg sesuai dan lain2.. Then nanti, xdela menyusahkan mana2 pihak antara student mahupun pihak atasan.. Tambahan pula kalau ada yg melibatkan jemputan org luar (VIP & VVIP).. Xnkla nnt tiba2 nama UTHM dpt nma buruk lak dari segi pengurusan.. huhu... 


No comments:

Post a Comment