Wednesday, February 23, 2011

KEMPEN PILIHANRAYA KAMPUS

Saya nak kongsi cerita psl kempen pilihanraya ritu.. Satu hari tu saya singgah makan kat KKTF.. Sampai je parking, tu diaaaaa.... Dah xmcm bangunan.. hahaha! Bila masuk dlm, mak aih... Penuh sungguh.. Nak lalu pn susah.. Dah mcm sarang labah2... Kalau kat bustop tu, lagila... Macam mana nk nampak bas?? Kalau org yg tinggi2 nk lalu, gerenti leher tersangkut.. huhu... Kempen pilihanraya tahun ni terlebih meriah berbanding dgn yg lepas2.. 

nak masuk pn xbrani.. takut t'sangkut.. haha!

camna nk lalu kalau gantung camni? nak tgk jalan pn xnampak dah.. 





Memang x salah kalau nak berkempen meriah camni.. Memang digalakkan.. Saya kagum.. Tapi, kenela jugak pkir psl keselamatan org sama.. Nanti kalau ade yg tersungkur ke ape, xpsl2 dipersalahkan pulak.. Hope pihak yg berkenaan, amikla perhatian skit psl ni tuk kempen pilihanraya yg akan dtg lak... Kami sebagai student, nak tumpukan lebih perhatian kpd pelajaran.. Nanti kalau ade yg jatuh tersungkur, xpsl2 masuk hospital, sapa yg susah?? huhu.. peace!

;-)


No comments:

Post a Comment